Jovana Jeremić

Moralna i mentalna nakaza: Kaskader žestoko ispozivao Pinkovu zvezdu

Autor:

23.05.2022 19:00

Foto:

Foto:

Holivudski kaskader Uroš Čertić žestoko je isprozivao voditeljku Jovanu Jeremić



Nakon pisanja medija da je voditeljka Marija Veljković supruga varala sa kaskaderom Urošem Čertićem i da se zbog toga razvela, oglasila se Jovana Jeremić, koja uvek ima nešto da kaže i da vrednosni sud. 

Pročitati i: Hvalili su se savršenim natalnim kartama - Kako su se voleli Marija Veljković i njen bivši suprug

Instagram

 

- Sve se sazna uvek, mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti k... koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je k... ako je varala muža u braku. Nije se razvela, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice - reklaje tada Jovana, a nakon toga izbio je pravi verbalni rat između nje i kaskadera.

Taman kad smo pomislili da su se strasti smirile, Uroš je napao Jovanu. On je na svom instagram profilu napisao sledeće:

- Po mom mišljenju ovo je fizička, mentalna i moralna nakaza. Primer svim ženama kako ne treba izgledati, oblačiti se, a najbitnije ponašati i izražavati. Svakojake nakaze dospevaju na mesta voditelja na Pink i Red, ali ovo je najveća sramota te imperije do sada. Fuj - napisao je Uroš.

Pročitati i: Uroš Ćertić - Ubrzani kurs sazrevanja

Instagram

 

 

Znajući Jovanu, sigurno neće mu neće ostati dužna. Čekamo da vidim ošta će voditeljka na ove teške reči uvrede reći.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading