Jelena i Duško

Sada je sve jasno: Ovo je poslednja zajednička fotografija koju je Duško objavio

Autor:

22.05.2022 11:21

Foto:

Foto:

Poslednja zajednička fotografija Jelene i Duška govori više od 1000 reči



U domu porodice Tošić-Karleuša izgleda da nije sve tako najidealnije.  Jelena i Duško rekli bismo, odavno nisu u dobrim odnosima. Više ne viđamo zajedničke slike sa putovanja, večera, raznih proslava. Ranije su često putovali sa ćerkama Atinom i Nikom, i sve nas obradovali zajedničkim momentima sreće i uživanja. Mahom bi to bile daleke i tropske destinacije, no toga nema već duži niz godina.

 Pročitajte i: Nasmejaće vas do suza - Jelena Karleuša objavila detalje iz dnevnika kćerke Nike

Instagram

 

Ne pamtimo kada smo poslednju put videli bračni par na nekom događaju ili pak odlasku na zajedničko putovanje sa ćerkama. Poslednja fotografija koju je Duško objavio na kojoj su svi zajedno govori sve. 

Naime, fotografija je nastala davne 2016. godina, dakle, pre punih 6 godina Duško je objavio poslednju fotografiju na svom in stagram profilu na kojoj su svi zajedno. Fotografije na stala na domoru u Dubaiju, gde su uživali u luksuznom odmaralištu i zabavi sa delfinima. 

Pročitajte i: Prve zajedničke fotografije Duška i Jelene - Bili su ludo zaljubljeni i srećni

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)


Od tada na njegovom instagramu nema slike slike na kojoj su on i Jelena. Možemo zaključiti da, ili ne žele više javno da se ekspiniraju ili su odnosi u braku zahladneli. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading