Milica Pavlović

Njoj dres najbolje stoji: Pevačica postala kapiten fudbalskog tima

Autor:

22.05.2022 15:45

Foto:

Foto:

Milica Pavlović bila je kapiten fudbalskog tima ljudima obolelim od Daunovog sindroma



Pevačica Milica Pavlović koja je nedavno otišla u Banjaluku nije samo na maturi bila pratilja Srđanu Adamoviću, no je učila još jedno humano delo.

Naime, ona je u sportskoj dvorani Univerziteta u Banjaluci odigrala utakmicu "Fudbalom protiv stigme" zajedno sa devojkama sa Daunovim sindromom i doktorkama iz Univerzitetskog kliničkog centra

Ova utakmica organizovana je s ciljem kako bi se izborili s deskriminacijom osoba koje imaju Daunov sindromm a i s deskriminacijom žena uopšte. Pevačica je okačila fotografije na svom instagram profilu i uz to napisala:

Pročitajte i: Nikad lepša - Milica Pavlović bez trunke šminke

Instagram

- Neopisive emocije! Neverovatna je čast biti kapiten ovako snažnog fudbalskog tima… Nikada pre nisam šutnula loptu, ali biti deo ekipe koja se punim srcem bori za ovako plemenite ciljeve i bolju budućnost čini čuda! Stop diskriminaciji ljudi sa Daunovim sindromom i ženama uopste! Ponosna sam na ove predivne devojčice neiskvarenog srca i divne ljude koji daju sve od sebe za bolje sutra! Oplemenili su mi dušu… Zajedno činimo čuda! - napisala je pevačica u upisu fotografija.

Pročitajte i: Zabrinula obožavaoce - Milica Pavlović preterala, ovo nije normalno

 

 

Zaista, divan i human gest  s Miličine strane, a verujemo da se snašla i kao kapiten iako nije igrala fudbal, kako kaže. Malo pozitivne energije, verujemo da joj je prijalo budući da joj je nedavno preminula baka Rada koja joj je bila poput majke. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading