Kortni Kardašijan

Skromno venčanje: Zašto je izostala cela porodica

Autor:

17.05.2022 15:30

Foto:

Foto:

Nakon što je čuvena rijaliti porodica izostala sa crkvenog Kortninog venčanja svi se pitaju da li su odnosi u poznatoj TV porodici dobri



Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan razmenila je zavete sa muzičarem Travisom Barkerom samo mesec dana nakon venčanja u Las Vegasu. Oni su se odlučili za skromnu ceremoniju sa koje je izostala cela njena porodica, što je odmah pokrenulo raspravu kakvi su odnosi u poznatoj porodici?

Pročitaj i - Sestre u srcu: Kardašijanke na okupu zapalile mreže

Novopečeni bračni par uslikan je kako se vozi u starinskom crnom kabrioletu s natpisom “upravo venčani" koji je visio na braniku. Kortni je za ovu priliku ponela kratku belu haljinu s dubokim dekolteom i crvenim srcem ukrašenim na sredini i tradicionalni veo.

Na večnu ljubav zakleli su se pred uskim krugom ljudi, uključujući njenu baku s majčine strane Meri Džo Kembel i njegovog oca Rendija, a nakon toga su viđeni sa njima na večeri.

Getty Images

 

Međutim, gde su bili ostali Kardašijanovi? Nakon što je čuvena rijaliti porodica izostala sa crkvenog Kortninog venčanja svi se pitaju da li su odnosi u poznatoj TV porodici dobri i da li ona razgovara sa majkom i sestrama?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading