JK i Konstrakta

Pale teške reči: Jelena Karleuša isprozivala Konstraktu

Autor:

14.05.2022 11:55

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša je ovoga puta izrekla teške reći na račun Konstrakte



Naša pevačica Jelena Kareluša poznata je i po svom oštrom jeziku i da uvek kaže ono što misli bez obzira na sve. Iako je isprva podržala našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu na Evroviziji, sada je rekla šta zaista misli o njoj. 

Pročitajte i: Bez kacige u vrelom izdanju - Koji muškarac je provozao na motoru

profimedia

 

Naime, neko je na fejsbuku poredio Jelenu sa Anom, da su isto godište, i da je Jelena nekada bila zvezda dok je Ana studirala, a da se sad sve preokrenulo kao i da je Ana ta koja oduševljava svet. 

Jelena na to nije ostala dužna. Osvrnula se na to da ima karijeru dugu 30 godina, da pomera granice i da se ne može porediti "sa nekim ko traje par meseci", mislivši na Konstraktu. "Da svako ko zablista u trenutku" poredi se sa njom, napisala je. 

Pročitajte i: Umalo srčani udar - Hit reakcija jedine Srpkinje koja je pobedila na Evroviziji

Instagram

 

Dakle, možemo zaključiti da Jelena nije toliko blagonaklona prema našoj predstavnici i da misli da Konstraktina slava neće biti dugogo veka, već da je ovo samo jedan trenutak koji je opčinio svet. Konstrakta večeras nastupa u finalu Evrovizije u Torinu pod rednim brojem 24. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
KirkaYU

16.05.2022 09:39

Ne, zaista se nikako ne mogu uporediti Konstrakta i Jelena Karleuša. Zaista nikako! Što naš narod kaže: to je k'o oko i d***.