Seka Aleksić i JK

Nekada debela seljanka, danas majka i borac

Autor:

12.05.2022 13:14

Foto:

Foto:

Da li je to na vidiku pomirenje Seke Aleksić i Jelene Karleuše



Jedne od naših najvećih zvezda na estradi Seka Aleksić i Jelena Karleuša u ratu su već punu deceniju. Nikada nisu bile u bliskim odnosima, a onda je 2013. godine usledio pravi mali rat između zvezda na društvenim mrežama.  U to vreme Seka je pokušavala da ostane trudna, ali bezuspešno, uz to je i kuburila sa viškom kilograma. 

Sukob je ispao nakon što je Seka na svom Tviteru, tada, okačila sliku sa nastupa u Brčkom gde se vidi prepuna sala, a uz to je napisala da više i ne planira da kači slike sa punih koncerata, aludirajući na Jelenin "debakl" na Ušću koji je bio malo pre toga. Jelena se osetila prozvano u toj rečenici pa je osula paljbu po koleginici. 

Pročitajte i: Zavirite u luskuzni dom Seke Aleksić - Gardarober od kog zastaje dah i kupatilo od 40 kvadrata

Instagram

 

Ona je, naime, objavila slike muža Duška Tošića i ćerki Atine i Nike, a pored slike napisala je komentar, mešajući srpski i engleski:

- Kučko, molim te zagrli svoju decu... oh, sačekaj -  napisala je Karleuša uz sliku, očigledno s aluzijom da Seka nema decu. Posle niza uvreda Karleuša se nije zaustavila ni u toku večeri.

- Prema tome, debela zla isfrustrirana seljanko, pomeni još jednom mene, mog muža, decu ili majku, i je..ću te - piše Karleuša. Ona se dohvatila i linije, pa je objavila fotografiju sa ilustracijom bajke "Tri praseta", gde vuk ruši kuću.

Usledile su prozivke tipa, "Možeš da promeniš veru i ime ali ne vredi", "Svinje ne mogu da lete", "Prestani da me imitiraš. Nikad nećeš biti diva, suviše si ruralna". 

Seka je tek delimično odgovarala: 

- Budale kojima treba medijska pažnja (jer ih nema nigde) treba ostaviti tamo gde i jesu, na dnu! Ne bih da prljam više ruke! - rekla je. 

A nešto kasnije i pisala:

Pročitajte i: Sada izgleda brutalno, a evo kakva je Jelena Karleuša bila pre dvadeset godina

Instagram

 

 

 - Užasno me zasmejavaju bolesnici koji otvore profil samo da bi vređali Cecu Ražnatović i mene! Hahaha koliko je neko opterećen nama! Bravo! 

Kanije s vremena na vreme bi Karleuša pominjala Seku u kontekstu vere, pošto je poznato da je Seka veliki vernik, a Jelena Kareluša ateista.

Godine su prolazile, a njih dve su sve manje bile na "ratnoj nozi". Poršle godine je Seka rekla na svom instagram profilu da više nisu u ratu: 

Instagram

 

Sada se ne prate na instagramu, ali je nedavno Seka u jednom intervjuu prokomentarisala da se nisu zvanično pomirilie, ali da su se strasti smirile jer su zrelije i odrasle. O Jeleni sve najlepše misli, podržava je kao majku jer je borac kao i ona. 

Jelena se još uvek nije oglašavala povodom ovih izjava Seke. 

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading