Srđan Todorović

Rado Žika ide u vojnike: Retka uspomena stara 40 godina

Autor: Gloria.rs

11.05.2022 16:56

Foto: Gloria Arhiva

Foto: Gloria Arhiva

Glumac Srđan Žika Todorović prisetio se vojničkih danaJedan od omiljenijih srpskih glumaca Srđan Žika Todorović često nas nasmeje i oraspoloži svojim objavama na društvenim mrežama. U poslednje vreme sa nama deli neobjavljene fotografije iz svog privatnog albuma. 
Ovoga puta nas je oduševio koliko mu dobro stoji vojnička uniforma. 
On je objavio fotografiju iz 1983. godine sa vojne zakletve u Mostaru. Otac, Bora Todorović je prisustvovao tom svečanom činu i verujemo da je bio ponosan na svog sina. 

Pročitajte i: Ovo niste znali - Kako je Srđan Todorović dobio nadimak Žika

Instagram

 

"Rado ide Srbin u vojnike" - napisao je ispod fotografije. 

Možda neki i ne znaju da je Žika upravo iz vojske otišao na Fakultet dramskih umetnosti. Dok je služio vojni rok on je bio deo sastava rok grupe Ekatarina Velika.

- Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posetu, doneo mi tekst i rekao: "Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno". Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam - napisao je Žika Todorović jednom prilikom na svom instagramu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading