Iznenadiće vas razlog

Krupna odluka: Vojin Ćetković u monaškoj odori

Autor:

10.05.2022 16:30

Foto:

Foto:

Vojin Ćetković u monaškoj odori nas je iznenadio



Popularni glumac Vojin Ćetković veoma je aktivan i na pozorišnoj sceni, kao i na televizijskoj. Trenutno ga gledamo u ulozi Vuka Tomovića popularne serije "Tajne vinove loze", a dok se serija prikazuje na TV-u, glumac radi nešto drugo. 
On je na svom instagram profilu objavio fotografiju u monaškoj odori gde razgovara sa rediteljem Goranom Radovanovićem. 

Pročitajte i: Oduvek je bio šmeker - Neobjavljena slika Vojina Ćetkovića stara dve i po decenije

 

Iako bi se neu

Instagram

 

 

pućeni možda zbunili, šta će Vojin u odori, zapravo se radi o novom ostvarenju koje snima. 

"Bauk" je novi film Gorana Radovanovića govori o bombardovanju Srbije u kojem Vojin glumi sveštenika. Film se prikazuje iz vizure osmogodišnjeg dečaka Save, a reditelj je snimanje ovog zahtevnog filma počeo, simbolično, 24. marta, kada su pale prve NATO bombe na našu zemlju.

– Kao generacija koja je doživela bombardovanje dužni smo da ostavimo neki trag o tom događaju. Taj trag biće vredan, imaće istorijsku snagu jer smo svedoci vremena. Počinjemo danas, simbolično, na prvi dan bombardovanja, sećajući se naših žrtava i NATO agresije. Pratićemo geografsku i vremensku hronologiju, pa će se snimanje završiti početkom leta, kada je bio i kraj agresije – rekao je za "Novosti", reditelj Goran Radovanović. 

Glavne uloge, pored Vojina i dečaka Jakše Prpića, igraju makedonska glumica Sara Klimoska. U ekipi su još i Branka ŠelićMarija JakšićGordana Gadžić, Kalina Kovačević i Miloš Biković u manjoj epizodi kao otac dečaka.

S nestrpljenjem očekujemo ovo ostvarenje. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading