Oduševićete se

Otkrili pol bebe: Evo kako su bili originalni Alek i Hilarija Boldvin

Autor:

10.05.2022 18:00

Foto:

Foto:

Alek i Hilarija Boldvin na originalan način su saopštili pol svog 7. deteta



Bračni par Alek i Hilarija Boldvin saopštili su juče na dan majki kog pola jebeba koju očekuju s nestrpljenjem. 

- Uvek mi je bilo zabavno i značajno da saznam koji je pol moje bebe, ali, kako rastem i učim, želim da to uradim malo drugačije ovog puta -  rekla je Hilarija na Instagramu i dodala - Šta će našu bebu učiniti osobom punom ljubavi? Šta je važno? Šta će učiniti da se ona oseća viđenom, slobodnom i ponosnom? - Hilarija je snimila svoje šestoro dece kako dele svoje želje, ohrabrenje i savete svojoj budućoj sestri.

Pročitajte i: Nevoljama nikad kraja - Nakon tragične smrti Haline Hačins, nova nesreća na setu filma 'Rust'

 

 


- Možemo samo da vodimo, ohrabrujemo njihov duh, slušamo, delimo svoja iskustva i učimo od njih, dok gledamo njihovo sopstveno putovanje. Možemo da obezbedimo život koliko god možemo, ali ostalo je na našoj bebi da otkrije svoje jedinstveno ja… Osećam veliku radost, gledajući ovu decu, koja su ispunjena ljubavlju i najjednostavnijom, ljubaznom mudrošću. Čuti ih kako dele svoje reči je jedan od mojih najvećih darova u životu - naisala je ona ispod Instagram videa koji je okačila u kom otkrivaju da ona čeka devojčicu. 

Na kraju je dodala:

- Jedva čekam da te upoznam, kćeri moja. 

Hilarija i Alek su roditelji  Karmen 8,  Rafaela 6,  Leonarda 5,  Romea 3,  Eduarda 19 meseci, i  Marije Lusije koja ima 14 meseci i koju su dobili uz pomoć surogat majke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading