Istina

Naša tuga za sinom je neizmerna: Miša Grof o rezultatima obdukcije Vidoja Ristovića

Autor:

10.05.2022 13:38

Foto:

Foto:

Stigli su rezultati obdukcije, a Miša Grof je rekao šta je istina



Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je juče, a sada su stigli rezultati obdukcije koji objašnjavaju uzrok smrti poznatog antikvara. Vidoje je umro tokom masaže kasno uveče, oko ponoći, što je mnoge medije navelo da pomisle da se radilo o intimnom činu, a ne o masaži. Njegov otac Miša Grof je za medije dematovao ta nagađanja:

Pročitajte i: Sin najbogatijeg antikvara - Detalji smrti i biografija Vidoja Ristovića

Instagram

 

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je Miša Grof, pa dodao:

- Molim Vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!

Instagram

 

Juče je u Beograd stigla i njegova supruga Nikolina Pišek, ona je bila u Zagrebu u trenutku kada je Vidoje umro. Imao je problem sa visokim pritiskom i gojaznošću, ali je redovnim kontrolama to održavao u granicama normale, tokom dana se dobro osećao, ali je uveče izneneda preminuo u 44. godini. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading