Sada je sve jasno

Majka Jovane Joksimović: Nikad se ne pojavljuje u javnosti, svu lepotu od nje je nasledila

Autor:

08.05.2022 13:05

Foto:

Foto:

Sad znamo da je lepotu Jovana Joksimović nasledila od majke



Popularna voditeljka jutarnjeg programa Jovana Joksimović omiljeno je TV lice otkakao se pojavila na malim ekranima već pune dve decenije. O njenim roditeljima ne zna se previše i gotovo nikada u javnosti ih ne prikazuje već poštuje njihovu privatnost. 

Jovanini roditelji radni vek su proveli na Mašinskom fakultetu, otac Jovan kao profesor, a majka na poziciji saradnice za naučno-istraživački rad. Pomno su pratili kako se njihova jedinica odnosi prema školi.

Voditeljku sa majkom videla je ekipa Paparazzo lova 2017. kako zajedno sa Kaostom idu u zolooški vrt. 

Pročitati i: Bila je ovo luda ljubav - Koga je Jovana Joksimović volela pre Željka

printscreen

 

 

Jovana je bila vukovac u školi, a na fakultetu je došlo do promene:

 - Mama je bila očajna što ne studiram kako treba. Kad naviknete roditelje na to da ste odličan đak, da nemaju nikakve probleme na tu temu, onda je sve drugačije. Odjednom rešim da neću da učim i da meni te studije idu na živce. Način na koji je Ekonomski fakultet funkcionisao te 2000. godine mnogo me je nervirao - ispričala je Jovana svojevremeno, koju je majka usmerila na medije.

 - Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: "Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš". Odgovorila sam okej, radiću. Jednog dana mi je rekla:

 - Ti si na ekonomiji, a "BK" televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing -  ispričala je Jovana koja se tada prijavila na konkurs koji je bio za nova tv lica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading