Pomirenje na pomolu: Kejt i Vilijam čestitali rođendan sinu Megan Markl i princa Harija

Autor:

06.05.2022 20:30

Foto:

Foto:

Današnja čestitka povodom trećeg rođendana princa Arčija svedoči da se popravljaju odnosi između britanske prinčevske braće, Harija i Vilijama



Da je pomirenje na britanskom dvoru na pomolu, svedoči današnja čestitka povodom trećeg rođendana princa Arčija, sina princa Harija i njegove supruge Megan Markl, koji već duže žive u Americi nakon što su se odrekli svih kraljevskih privilegija. Čestitiku njihovom sinu, na instagramu, uputili su Harijev stariji brat, princ Vilijam i njegova supruga Kejt.

Pročitaj - Iza zatvorenih vrata! Harijeva bivša devojka OTKRILA TAJNE: Evo zašto je njegov odnos sa bratom Vilijamom ZAUVEK NARUŠEN

- Arčiju danas želimo srećan 3. rođendan - navedeno je uz fotografiju na kojoj su braća sa suprugama, princom Arči kao bebom, roditeljima i delom kraljevske porodice.

Getty Images

 

Čestitka koju su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža uputili odbeglom princu i njegovoj supruzi povodom trećeg rođendana njihovog prvog deteta, mnogi tumače kao pružanje ruke pomirenja. Naime, princ Vilijam, inače drugi u nizu za kraljevsku krunu odmah iza oca, princa Čarla - sina kraljice Elizabete II, bio je mnogo ljut na brata, princa Harija kada je on odlučio da dvoru vrati sve kraljevske dužnosti i sa suprugom, nekadašnjom glumicom Megan Mark preseli se u Ameriku, njenu rodnu zemlju, i ostamostali u finansijskom smislu.

Alexi Lubomirski

 

Princ Hari nedavno je boravio u tajnoj poseti Velikoj Britaniji i tada se susreo sa kraljicom Elizabetom II. Kako su nakon tog tajnog sastanka preneli britanski mediji, pozivajući se na izvor blizak Bakingemskoj palati, Hari je obećao baki Elizabeti da će sa porodicom prisustvovali proslavi njenog jubileja na tronu, kada bi kraljica i najzad upoznala njegovo mlađe dete, svoju praunuku, Lilibet, koja je dobila ime po njenom nadimku.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading