Hvalili su se savršenim natalnim kartama: Kako su se voleli Marija Veljković i njen bivši suprug

Autor: Gloria.rs

22.04.2022 19:21

Foto: Marko Krunić

Foto: Marko Krunić

Voditeljka Marija Veljković i njen bivši suprug Milan Milovanović voleli su iste stvari, oko svega se dogovarali, čak i oko šopinga. Horoskop je govorio da su tandem iz snova, gde su onda pogrešiliVoditeljka Marija Veljković razvela se od svog supruga ariotekte Milana Milovanovića a onda je u javnost dospela informacija da je svog supruga prevarila sa Urošem Ćostićem.

Prisetili smo se velike ljubavi između Marije i Milana i njihovih intevjua koji su davali za naš magazin.

Njih dvoje venčali su se na Kalemegdanu u Ružici, a prvi ples je bio uz numeru Fly Me to the Moon. Iako preterano ne veruje u narodne običaje, voditeljka je ipak, zlu ne trebalo, posle obavljenog venčanja suprugu Milanu ostavila prašinu na desnoj cipeli.

Pročitati i: Marija Veljković nakon razvoda izgubila neke prijatelje, ali shvatila bitnu činjenicu!

Marko Krunić

 

- Nagazila sam ga, čisto reda radi, mada sam svesna da su žene u domu glavne, ali iz potaje. Mi u kući delimo poslove. Milan se ne libi da usisava i pere sudove. Stan nam je nedavno renoviran, moj dragi je sve sam okrečio i izlepio tapete, dok sam ja farbala radijatore - rekla je tada Marija.

Vole iste stvari, oko svega se lako dogovaraju, uživaju čak i kad zajedno krenu u šoping. Iako horoskop kaže da su tandem iz snova, ipak se dešava da se ponekad sporečkaju. Ali, posle kratke rasprave i obavezne dramske pauze, ponašaju se kao da se ništa nije desilo.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Kad su počeli da naleću jedno na drugo na potpuno neočekivanim mestima, shvatili su da je sudbina rešila da ih spoji.

- Dve zajedničke prijateljice su nas na kraju upoznale, i ugovorili smo prvi “dejt“ - seća se Marija. - Milan me je ispratio kući i rekao kako želi da gleda predstavu u Bitef teatru, u kojoj sam tada igrala. Ja sam mu dala broj mog telefona. Pre nego što je došao u pozorište da me gleda, čuli smo se nekoliko puta, i “stvar“ među nama je već tad postala ozbiljna.

Marko Krunić

 

Milan je kasnije priznao kako je zadremao dok je gledao predstavu, mada mu ni komad, ni Marija, nisu bili nimalo dosadni. Naime, tog jutra je ustao vrlo rano i bio veoma umoran. Ali, nikako nije želeo da propusti odlazak u pozoriπte.

- Oduševio me je jer je pravi džentlmen - pričala je Marija. - Oborio me je s nogu manirima. U prvi mah sam posumnjala kako se trudi da bude fin samo da bi me osvojio. Međutim, brzo sam shvatila kako to nije maska, nego njegovo pravo lice.

U kupovinu uvek idu zajedno. Imaju sličan ukus i savetuju jedno drugo.

- Za razliku od većine muškaraca, Milan je neobično strpljiv. Ne smeta mu ni kad se u nekoj prodavnici zadræim dugo. Ponekad zaista preteram, pa me on malo ubrza. Vidim da je u tim situacijama veoma iznerviran, ali ipak mirnim tonom pita: "Možemo li, molim te, da izađemo iz radnje?" Dešava se i da me na prevaru izvuče napolje: "Slušaj, vodim te na kolače, znam jednu fenomenalnu poslastičarnicu u blizini", ili: "Hajde da se malo odmorimo, pa ćemo nastaviti". Savršeno funkcioniπemo i na putovanjima. Interesuju nas iste stvari. Oboje volimo aktivan odmor. Ne volimo organizovane ture i turističke vodiče, svuda radije idemo sami.

Slažu im se horoskopi

Marija je u horoskopu Riba, s podznakom u Jarcu. A Milan Jarac sa podznakom u Riba. Zahvaljujući ovoj čudnoj kombinaciji, njih dvoje su u i isti, i različiti.

- Proučavala sam naše natalne karte i zaključila da se savršeno nadopunjujemo. Kad jedno od nas energetski padne, drugo je tu da pomogne. Uvek se posvađamo oko beznačajne sitnice. Malo se raspravljamo, onda neko vreme ćutimo, i ubrzo pomirimo. Još se nije desilo da sukob traje duže od jednog dana.

Pročitajte i: Marija Veljković je anksioznost pobedila uz pomoć psihologa, a beg od stresa pronalazi u okrilju porodice

Marko Krunić

 

Njihova skladna veza počiva na čvrstim temeljima ljubavi, poštovanja i razumevanja, a da ne bi ušla u kolotečinu, ovaj par ulaže mnogo truda kako bi stalno osvežavao svoj odnos.

Ljubav ne sme prerasti u naviku

- Mariju nije teško voleti, jer je zaista izuzetna, draga, puna ljubavi i strpljenja, posebno za mene. Ali ne smemo da dozvolimo da nam veza postane navika, zato moramo stalno da se trudimo. Čak i kada umoran dođem s posla, uložim poslednji atom snage ne bih li ostao duže budan kako bismo zajedno pogledali film, seriju ili izašli u šetnju. Obožavamo da zajedno putujemo, to nas ispunjava - kaže izabranik Marijinog srca.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading