Hrabar gest: Duško Tošić poslao moćnu poruku u kojoj nema mesta za JK

Autor:

17.04.2022 12:21

Foto:

Foto:

Duško Tošić poslao moćnu poruku



Već neko vreme ne viđamo našeg nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića ni na mrežama, ni u javnosti. Nakon burnih dešavanja o nasilju u porodici, Tošić se nij oglašavao, a Jelena je nedavno u sudu odbacila optužbe. 
Sada se sportski menadžer vratio u prestonu. On je juče prisustvovao večitom derbiju izmežu Crvene Zvezde i Partizana, a pre toga je poslao svima jasnu poruku i poziv. 

Instagram

 

Naime, on je na svom insatgram profilu u okviru opcije story objavio kratak video u kom poziva ljude na akciju pošumljavanja Srbije. 

"Ove godine pre tokom i posle Serbia open turnira u Srbiji posadićemo više od 80 hektara novih stabala raznih vrsti! Učestvuj u sadnji 1 karta - 1 drvo!" - stajalo je u videu. 

Duško je ovim želeo svoje pratioce da pozove na Serbia open turnir u tenisu koji sutra počinje i da skrene pažnju na to da od svake prodate ulaznice kupiće se je jedna sadnica, tj. jedno drvo. Dakle, svako ko kupi kartu za turnir posredno će učestvovoti u pošumljavanju Srbije. Ova ekološka akcije se i zove "Jedna karta - jedno drvo." 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading