Žestoka prozivka: Nekadašnji broj 1. prozvao Noleta kraljem gluposti

Autor:

12.04.2022 16:00

Foto:

Foto:

Nekadašnji broj 1. prozvao Noleta kraljem gluposti



Nekadašnji broj jedan u tenisu Čileanac Marselo Rios koji je na toj poziciji bio davne 1998, iako nikada nije uzeo nijedan grend slem, okraktersiao je Đokovićev stav da se ne želi vakcinisati 'glupim'.

Pročitajte i: Ovo menja sve - Rastanak koji bi skupo mogao da košta Novaka Đokovića

Guliver Getty Images

 

Đoković je zbog nevakcinisanja protiv koronavirusa morao propustiti Australian Open, te tako olakšao ljutom rivalu Rafaelu Nadalu da osvoji rekordni 21. grend slem.

Ove je kalendarske godine Đoković dosad nastupio samo na jednom turniru u Dubaiju, a sada ćemo imati prilike da ga gledamo na masters turniru u Monte Karlu.

"To je glupo. Đoković će odustati od trke za najboljeg svih vremena i neće biti najbolji u istoriji zbog vakcinacije", rekao je Rios za La Terceru.

Pročitati i: Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Guliver Getty Images

 

"I ja sam u početku tako razmišljao, ali kada sam počeo putovati morao sam se vakcinisati. Ne znam koji je njegov razlog, ali ako pokušavaš biti najbolji u istoriji da odustaneš zbog nekakvog cepiva, moraš biti kralj gluposti. Verujem da je u početku njegov razlog za nevakcinisanje bio strah, ali sada je jednostavno previše arogantan", dodao je Rios o osvajaču 20 grend slem titula.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading