Venčanje od 3,5 miliona dolara: Kako je izgledala luksuzna venčanica izabranice Bruklina Bekama

Autor:

12.04.2022 12:57

Foto:

Foto:

Izabranica Bruklina Bekama, Nikola Pelc, nosila je raskošnu Valentino venčanicu



Nikola Pelc udala se za Bruklin Bekama  devetog aprila u svojoj porodičnoj kući u Palm Biču, noseći Valentino venčanicu. Venčanje je bilo vredno neverovatnih 3.5 miliona dolara, ali to je ništa s obzirom na to da je Nikolin otac milijarder Nelson Pelc.

Nikolina stilistkinja Lesli Fremar, kaže da je ova venčanica najlepša haljina koju je ikada videla. Ona je inače stilista i poznatih holivudskih dama poput Džulijan Mur i Šerliz Teron. Izabranica Bruklina Bekama, čak je dva puta putovala i Italiju kako bi isprobala ovu raskošnu haljinu. Stilistkinja je izjavila za Vogue neposredno pre venčana da su venčanicu malo doradili:

- Nismo morali previše da menjamo haljinu da bismo postigli njenu veličinu, pa smo na kraju eliminisali vez. Umesto toga, dodali su francusku čipku na ručno rađene rukavice i izvrstan veo koji pada preko haljine i ukrašava je kao „umetničko delo“.

Pročitajte i: Ovo je hit komad sezone - Na venčanju su svi gledali u haljinu Viktorije Bekam

 

 

Glavne krojačice su čak otputovale u Majami kako bi se uverile da je svaki detalj besprekoran na veliki dan.

Za šminku i frizuru glumice Nikole Pelc, inspiracija je bila supermodel Klaudija Šifer iz 90-ih. Dok je Bruklin za svoj poseban dan odabrao Dior odelo.

Pročitajte i: Bekamov najstariji sin odabrao potpuno drugačiji put od slavnog oca - Porodica oduševljena

 

 

Za večernje izdanje, Nikola je izabrala jednostavniju Dior haljinu.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading