Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Ljubav su Nia i Lav

Autor:

12.04.2022 10:45

Foto:

Foto:

Bez obzira na to što su profesionalno veoma aktivni, bračni par, pevačica Ana Štajdohar i saksofonista i kompozitor Nikola Demonja, presložio je svoje životne prioritete i sada svaki sekund života poklanja ćerki Niji i sinu Lavu



Pevačica Ana Štajdohar (42) i njen suprug, saksofonista i kompozitor Nikola Demonja (40), zahvaljujući pandemiji potpuno su presložili životne prioritete. Posle selidbe u nov životni prostor na obodu Zvezdarske šume, uprkos brojnim obavezama, trude se da svaki slobodan trenutak provedu sa decom, osmogodišnjom ćerkom Nijom i petogodišnjim sinom Lavom. Oboje više nego ikad cene vreme koje imaju i rade na tome da postanu svesni lepote trenutka i da žive samo u njemu.

Pročitajte i: Rekapitulacija leta - Gde su i s kim odmarali poznati

Jovanka Bojković

 

- Počela sam veliko raspremanje sopstvenih misli i to mi veoma prija. Proleće je pravo vreme za nove odluke i početke! Koliko god da mi je bila važna karijera, koliko god da sam volela vreme za sebe i svoje potrebe, stvari su se promenile kada su u naš život došla deca. Radim već neko vreme na muzici i tekstovima za novi album, obavljam sve zadatke koje imam, ali njima uvek dajem prednost. Promenila se i percepcija “vremena za mene”, sada ga kvalitetnije trošim jer mu je vrednost porasla. Mislim da nikada nisam bila svesnija njegovog protoka i nestalnosti: sad je tu, sad ga više nema - iskrena je Ana, dok Nikola otkriva da su najlepši deo svakog njihovog dana sitnice:

- Ne samo dana nego i života uopšte, od buđenja ujutru i priprema za školu i vrtić do odlaska na spavanje. Istina, mnogo toga završavamo po principu autopilota, rutinski, ali upravo sitnice svemu daju draž i svaki dan čine posebnim.

Pročitajte i: Pokazala više nego što je htela - Ana Štajdohar u seksi izdanju (Foto)

Jovanka Bojković

 

Bilo bi lepo Svesni da se najbolje osobine neguju od malih nogu, trude se da decu vaspitaju tako da imaju samopouzdanja, budu slobodni, pristojni, pouzdani, dobri prema sebi i drugima.

- Bilo bi lepo kada bi postojao savršen model vaspitanja ili bar nekoliko skoro savršenih, pa da roditelj odabere jedan i, vodeći se uputstvima, vaspita svoju decu baš kako treba, da jednog dana budu poštena, odgovorna, mudra, nesebična, vredna, visokoobrazovana, osećajna, ali ipak ne previše. Da vole životinje i svu prirodu, da budu mažena a nikako razmažena, da umeju da se zaštite, da imaju dobar ukus, budu tolerantna, snalažljiva, empatična, emocionalno stabilna. Valjalo bi i da se zdravo hrane, da vole i budu voljena, da razviju svoje talente i potencijale, da znaju strane jezike, recituju poeziju, propuštaju trudnice i roditelje sa malom decom u redu, vole knjige, vole život, da se bar rekreativno bave sportom, lako sklapaju prijateljstva, poštuju različitost, nemaju poroke. Da i ona steknu zdravu porodicu i prenesu magičnu mudrost vaspitanja na sledeću generaciju budućih savršeno vaspitanih ljudi. Bilo bi lepo - veruje Ana.

 

Ceo tekst pročitajte u novom broju Glorije!

Komentari. (0)

Loading