Neobjavljena fotografija šesnaestogodišnje Milice Milše, svi komentarišu jednu stvar

Autor:

25.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Milice Milše u njenoj mladosti oduševio je sve



Filmska i pozorišna glumica Milica Milša (53) tokom dugogodišnje karijere nikada se nije isticala u javnosti skandalima i nepotrebnim potezima. Svoj život živela je mirno, vešto skrivajući svoj privatni život, no katkad napravi izuzetak, te putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podeli interesantne detalje iz svoje prošlosti.

Ovog puta, Milica je odlučila da se pohvali svojom prvom manekenskom fotografijom, koja je prema njenim rečima, nastala kada je imala svega 16. godina.

Pročitajte Pristala da se uda, iako se pre toga nisu ni poljubili: Neobična ljubavna priča Milice Milše i Žarka Jokanovića

- Jedna od prvih mojih manekenskih fotografija i mojih 16 godina - napisala je glumica u opisu fotografije.

Osim očigledne činjenice da je zaista od prvih dana na sceni posedovala zanosnu lepotu, Milica je pokazala da je i te kako fotogenična. Njeni obožavaoci oduševljeno su komentarisali pomenutu fotku, te su svi složni da je oduvek bila zaista prelepa.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Ko

26.03.2022 11:33

Sada je neshavatljivo debela!

Vidosavljevic Gordana

26.03.2022 21:09

Bila je orekdoa zena i sada je u licu lepa zeba ali .se mnigo.ugojila.Morala bi nesto da uradi pomtom.pitanju.Inace da dosam treci deo serije Igra sudbine je najlosiji.

Dragana N

28.03.2022 07:40

I sada je prelepa, samo se mnogo raskrupnjala! Steta, bila je bas zgodna!