Potresna ispovest: U životu Ane Stanić nije sve bilo idealno

Autor:

24.03.2022 23:00

Foto:

Foto:

Potresna ispovest Ane Stanić



Naša poznata pevačica Ana Stanić prisetila se nemilih događaja iz svoje prošlosti. Ona je podelila potresnu ispovest sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Poznato je da se danas obeležava 23. godine od početka NATO bombardovanja naše zemlje 1999. godine, kada je više hiljada ljudi poginulo, a još više njih uzgubilo svoje domove. Mnoge poznate ličnosti podsetile su nas fotografijama na ovaj nemili događaj, a pevačica je odlučila da otvori dušu i prizna koliko joj je tad ateško bilo i kroz šta sve je prošla. Ona je uz sliku srušenog mosta napisala:
- 99e na današnji dan otišla sam uveče sa roditeljima, bratom i psom, sa trinaestog sprata solitera u novobeogradskom bloku 62 u skonište. Tamo nam je rečeno da psima nije dozvoljen ulazan, pa smo se vratili u stan i tu proveli noć. Posle sam morala da pevam na mostu nakon sirena za vazdušnu opasnost - rekla je i ironično dodala - Divan period mog ličnog i profesionalnog života.

Instagram

 

Verujemo da svako od nas ima neke svoje potresne priče i sećanja na ovaj period prošlosti koji nikada nećemo zaboraviti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading