Krađe, tranvestiti i krvave tuče: Postoji i tamna strana Miloša Bikovića

Autor:

24.03.2022 10:21

Foto:

Foto:

Glumac Miloš Biković prisetio se nekih mračnijih životnih epizoda



Glumac Miloš Biković prisetio se kako se sa kolegama Miodragom Radonjićem i Ivanom Mihailovićem, dok je bio na odmoru u Tajlandu, loše proveo.

- Bili smo na Tajlandu Baća, Ivan i ja. Sa Nemcima smo se pobili! - započinje priču Biković i objašnjava kako je došlo do tuče:

Pročitajte i Probudio se na plaži, sam, pokriven jaknom - Miloš Biković zabrinuo obožavaoce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


- Džipom smo krenuli na neki "džungla parti". Auto je bio toliko mali da samo dva čoveka mogu da sednu, a onaj treći se vozio u prikolici. Stigli smo na žurku koja je bila najavljena za 4.000 ljudi, ali nije zaživela, pa nas je bilo samo 50 - ispričao je u emisiji Ognjena Amidžića.

Bikovića su tamo odmah prepoznali i dok je on pričao sa obožavateljkom, Radonjić i Mihailović su rešili da oprobaju svoje zavodničke sposobnosti.

Pročitajte i Miloš Biković i Ivana Malić - Raskid pa venčanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


- Neka likuša me je prepoznala, bila je tu sa momkom. Dok smo mi pričali, video sam kako ova dva idiota prilaze dvema Tajlanđankama. Iza njih se stvorila grupa ljudi, neki Nemci kreću da se svađaju sa njima, a jedan viče: "Ne možete to da radite!" Baća skoči i udari ga po faci! On je trenirao džudo, ja tekvondo, pa smo bili spretni... Tri Nemca krenu da beže, a mi za njima! Počnem i ja da se bijem. Jedan me udario po nosu, krvario sam... Dok ja njega bijem, Tajlanđanka me udara flašom piva po glavi. Tad je došlo obezbeđenje i izbacilo nas!


Glumci su ubrzo saznalio čemu je reč:

- Vratili smo se unutra, a ti momci su nam prišli, pružili ruku i rekli nam: "Sve je u redu, ali one su naše žene!"

Biković, Radonjić i Mihailović su potom otišli na "after parti".

Pročitajte i Detaljno o Konstrakti - Miloš Biković izneo nedvosmislen zakjlučak o pobednici na Pesmi za Evroviziju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)



- Posle žurke nas trojica krvavi odemo u jedan lokal da popijemo pivo. U blizini je bio "Tra*dža bar", gleda nas lik koji ima dva metra, paž periku, cipele broj 46, usku haljinicu, ogromnu butinu, nalakirane nokte... I pita nas: "Da li ste vi ludi?!" Zamislite, mene je lik u haljinici sa perikom pitao da li sam lud - završava priču popularni Maraš.

Biković je priznao i da je najveću glupost napravio kao klinac kada je krao u prodavnicama hranu.

- Krao sam. Sad se to ne zove glupost, sad se to zove biznis ili politika. Uđem kao klinac u neki supermarket uzmem stvari i izađem. Imao sam 3-4 godine i nije mi bio jasan taj koncept novca... Par puta sam tako uradio, moje društvo provalilo i onda je krenuo organizovani kriminal, naručivanje i to.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading