Konstrakta je zemljotres: Lepa Brena izričita o našoj predstavnici na predstojećoj Evroviziji

Autor:

18.03.2022 20:30

Foto:

Foto:

Lepa Brena, koja je i sama svojevremeno pretendovala na učešće na Evroviziji, iznela je svoje mišljenje o aktuelnoj predstavnici, Kosntrakti



Folk zvezda Lepa Brena, koja je i sama pokušala da ode na Evroviziju, i to dva puta (1983. godine sa pesmom "Sitnije, cile, sitnije“ i 1986. sa "Miki, Mićo“) iznela je svoje mišljenje o muzičkom takmičenju, kao i našoj ovogodišnjoj predstavnici

Brena je za Novu.rs rekla da je, dok nije čula i videla pobednicu, bila prilično nezainteresovana za nadmetanje za Evrosong.

Pročitajte i Mlađa nego pre 30 godina - Lepa Brena nekad i sad

Andreja Damnjanović

 

- Moram priznati da nisam gledala takmičenje za "Pesmu Evrovizije", a znate zašto? Sva dosadašnja takmičenja u poslednjih 7,8 godina su zaista bila muzički nezanimljiva, nekreativna, nije se ništa desilo. Čak ni one pesme koje su postizale neke rezultate na "Evroviziji", nisu one koje bi vas pomerile emotivno - počela je pevačica pa objasnila zašto ju je Konstraktina pesma zainteresovala.

Pročitajte i Koja li je tajne Lepe Brene - Evo sta radi svaki dan da očuva vitku liniju

ATA Images

 

- Međutim, Konstrakta me je zainteresovala, jer se ovakav blagi muzički zemljotres nije dogodio 20 godina. Veoma sam zadovoljna, kao žena koja je dugo u šoubiznisu i o kojoj su mišljenja iznosili razni psiholozi, sociolozi itd, da su ljudi zainteresovani da govore o muzici. Publika ume da odreaguje na inovativne pesme kakva je ova, i da pretrese svako slovo u njoj. Verujem da pesma, da bi izazvala emotivne reakcije, treba da bude interesantna, a kada sam videla koliko je interesovanje publike i medija, i ja sam poslušala "In Corpore Sano" i svidela mi se jer je zaista drugačija. Bez obzira na to kakav će biti njen plasman u Evropi, ova numera će ostati upamćena jer je napravila najveći bum na celoj eks ju sceni u poslednjih 20 godina - smatra Brena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading