Znojava i bez šminke: Izdanje Biljane Tipsarević koje nemamo prilike često da vidimo

Autor:

17.03.2022 15:55

Foto:

Foto:

Izgled Biljane Tipsarević oduševio njene obožavaoce



Modna dizajnerka Biljana Tipsarević (38) puno pažnje pridaje svog izgledu i održavanju istog, te mnogo vremena ulaže kako bi izgledala savšreno. Poznat je da je proces kroz koji postižemo željene rezultate izuzetno dugačak, iscrpljujuć i često ne tako lep, s toga javne ličnosti vrlo retko dele fotografije tokom svog putovanja ka savršeno izgledu, no Biljana je odlučila da napravi izuzetak.

Modna dizajnerka sa svojim obožavaocima podelila je nekoliko fotografija sa jednog od treninga, a sudeći po istima trening je bio izuzetno naporan i ni malo jednostavan.

Pročitajte A sad, nešto sasvim drugačije: Novak Đoković u društvu seksi lepotica (Foto)

Instagram screenshot

 

Pored klasične fotke na kojoj pozira u ogledalu, Biljana je obožavaoci pokazala i kako izgleda njen trening na delu, objavivši dve fotke u prilično izazovnim pozama.

Pročitajte Ovo od nje nismo očekivali: Biljana Tipsarević javno pokazala emocije, pa otkrila tajnu

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Osim što vredno radi na svom izgledu, Biljana i tokom napornih treninga demonstrirala svoje savršene modne izbore. Ovog puta, trenirala je u uskim, tamnim helankama, te crvenom topu sa crnim šarama, kosu je vezala u rep, a na fotkama koje smo imali prilike da vidimo sv evreme je bila u čarapama.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading