Ljubav za ljubav: Fotografija Nine Badrić sa mamom prizor koji topi srca

Autor:

14.03.2022 11:30

Foto:

Foto:

Majka Nine Badrić vrlo retko se pojavljuje u javnosti



Hrvatska pevačica Nina Badrić (49) daje sve od sebe kako bi svoj privatan život i život svoje porodice sačuvala od radoznalih novinara u regionu. 

Iako već dugi niz godina zabavlja publiku širom regiona na sceni svojim neverovatnim glasom, Nina je jedna od retkih javnih ličnosti koja u svom rezimeu nema skandala i preteranog eksponiranja. No, pevačica katkad putem društvene mreže Instagram podeli fotku sa mamom, s obzirom da njen tata više nije sa nama, upućujući joj najlepše reči.

Pročitajte Duga noga i visoka štikla: Nina Badrić zablistala u kratkoj haljini

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nedavno, majka Nine Badrić je sa ćerkom iskoristila sunčan dan, kako bi prošetala i uživala u čarima prvih dana proleća. Majka i ćerka šetnju su dokumentovale nizom fotki, koje su nešto kasnije objavljene i na pevačicinom Instagram profilu.

- Milo majke svoje - napisala je Badićeva u opisu pomenutih fotografija. 

Majka Nine Badrić - oslonac i podrška 

Javnost u regionu upoznata je s činjenicom da je pop pevačica i te kako vezana za svoju porodicu, uprkos činjenici da ih vrlo retko pominje. Majka Nine Badrić, Mila, pevačici je uvek bila oslonac u teškim trenucima, te vetar u leđa kada joj je teško, zbog čega su njih dve razvile poseban odnos.

Pročitajte Nina Badrić dobila neobičnu ponudu: 200 eura po paru čarapa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- To je posebna veza koja obuhvata godine. Kroz smeh, brigu, osmeh i suze. Osećaj poverenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Celoživotno prijatlejstvo izgrađeno na deljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama - napisala je svojevremeno Nina uz zajedničku fotku s majkom.

Podsećanja radi, nakon što ih je Milin suprug i Ninin otac Sima, prerano napustio 2014. godine, Badrićeva je odlučila da se poptuno povuče iz javnosti. Sama činjenica da je donela tako veliku odluku govorila je u prilog njenoj emotivnoj nestabilnosti, no u tom periodu Nina i Mila jedna drugoj su bila neizmerna podrška, te su uspele da prebrode situaciju koja je na prvi pogled izgledala bezizlazno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading