Crven karmin i ukras za kosu: Andrija Milošević kao žena

Autor: Gloria.rs

11.03.2022 13:50

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Glumac Andrija Milošević ovih dana je u odelu ženePopularan glumac Andija Milošević nedavno je postao tata. Njegova izabranica Aleksandra Tomić i on dobili su sina kome su dali ime Relja. Verujemo da uživaju u čarima roditeljstva pošto je Andrija ovih dana manje aktivan na društvenim mrežama nego inače. On je neko ko obožava da se šali, često zasmejava Aleksandru svojim vicevima, a da je vrhunski komičar posvedočili smo i ovog puta.

Pročitajte i Andrija Milošević proslavio rođenje sina - Evo i ko su bile zvanice

 

 

Naime, glumac se preobukao u ženu. Stavio je crveni karmin, ženske naočare, rajf za kosu i na taj način čestitao damama praznik. Falila mu je još i neka perika duge kose pa ga ne bismo ni prepoznali. Ozbiljan stav, usne napućene, karmin preko linije usana, pa ko se ne bi slatko ismejao na ovakvu njegovu transformaciju. Ne znamo samo da li je i suknju obukao, to bi bilo još više začinilo sve.

Aleksandar Radojičić iskulirao Andriju Miloševića - Čestitke pre svega na račun kume

 

 

Uz fotografiju Andrija je napisao:
- Živele žene ! Živelo strpljenje i ljubav ! Živela vaša snažna srca ! Živele vaše žilave ruke ! Živela vaša neuništiva snaga ! Živela vaša vatrena ljubav ! Živela duša od koje ste sazdane !
Na osnovu ovoga možemo zaključiti koliko glumac voli i pazi svoju voljenu, kao malo vode na dlanu. Svaka čast Andrija!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading