Koktel majstor: Šta to pije Nataša Bekvalac

Autor:

11.03.2022 12:10

Foto:

Foto:

Šta to pije Nataša Bekvalac?



Novosadska barbika Nataša Bekvalac omiljena je plavuša na našoj muzičkoj sceni već dvadeset godina. Njen izgled gotovo se ništa nije promenio u odnosu na početak karijere. I dalje ima pepoznatljivu dugu plavu kosu, doduše sada nema šiške, ali je jednako zanosna kao nekada. Vitku liniju nakad nije izgubila, iako stalno govori da ima po koji višak kilograma s kojim stalno kuburi pa posećuje i nutricionistu.

Pročitajte i: Umetnica je svinja - Replika Nataše Bekvalac na Konstraktinu pesmu

 

 

Zdrava hrana, voće i povrće stalno su na njenom meniju, a sada je uz to dodala i zdrav koktel.

Naime, radi se ceđenom soku od celera. Već duže vremena holivudske dame otkrile su da cok od celera piju svakog jutra i na taj način doprinose svom vitkom izgledu, a sada je i Nataša Bekvalac odlučila da celer uvede u svoju jutranju rutinu. Da biste napravili sok/koktel od celera potrebna vam je stabljika celera (ne koren) i sokovnik ili blender.

Najbolje je konzumirati sok od celera ujutru na prazan želudac. Nakon toga ne treba ništa jesti ni piti 15-30 min. Ovo nije zamena za obrok, bitno je naglasiti, savetuju stručnjaci.Celer je odličan izvor vlakana, kalcijuma, magnezijuma, fosfora, vitamina B i B6, vitamina C i mnogih drugih minerala. Sadrži veoma malo zasićenih masti i holesterola. On poboljšava imunitet i reguliše krvni pritisak.

Pročitajte i Uputstvo za srećniji život - Nataša Bekvalac odgovorila na neumesne komentare

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Krenute već sad u nabavku čudotvorca, jer brzo nestane sa rafova u prodavnicama.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading