Konstrakta se ne zaustavlja: Šeron Stoun se ne botoksira

Autor:

09.03.2022 13:00

Foto:

Foto:

Konstraktina pesma "In corpore sano" deo je veće celine - "Triptiha"



Neposredno pred "Pesmu za Evroviziju '22" Ana Đurić Konstrakta je sa svojom ekipom predstavila impresivan "Triptih" video sa tri pesme. Pobednička pesma "In corpore sano" je jedna od njih.

Pročitajte i Konstrakta otkriva detalje - Srećna sam što se narodu dopao jeftin nastup

Koncept za "Triptih“ Konstrakta je osmislila zajedno sa Majom Uzelac i Anom Rodić. Pored toga Uzelac potpisuje režiju spota koji se sastoji iz tri pesme – "Nobl“, "In corpore sano“ i "Mekano“, dok se Rodić pobrinula i za scenografiju i kostim.

Muziku uz Konstraktu potpisuju Milovan Bošković, Jovan Antić Dušan Sarić.

Svaka od ovih pesama osvetljava delikatne odnose modernog čoveka, kako sa samim sobom, tako i sa najbližima. Bavi se životom, pa i životom u Srbiji, ali i smrću, i smrću u Srbiji ("Nobl").

Pročitajte i Pobedila na Pesmi za Evroviziju ali od jednog ne odustaje - Evo šta radi Konstrakta nakon takmičenja

Konstrakta zapravo dekonstruiše savremene mitove i religije, koji počivaju na trulim osnovama. Bavi se deformitetima duha i nametanjima neprirodnih sistema.

"Triptih" je malo ostao u senci Konstraktine pobedničke pesme, koja je na takmičenju samostalno odlično funkcionisala, ali se u kontekstu "Triptiha" njena snaga umnogostručava.

Zanimljivo je da je Konstrakta pored Megan Markl "iskoristila" još jednu svetski poznatu ženu, a u pesmi "Nobl". U pitanju je anegdota iz života Šeron Stoun, a mogla bi se, kao i tajna zdrave kose vojvotkinje od Saseksa, svrstati u rubriku za lepotu, negu, zdravlje, trendove...

O čemu je reč, poslušajte u videu ispod.

Pročitajte i Konstrakta u ušima sveta - Velika podrška sa svih strana

 

.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading