Stižu rode

Seka Aleksić nikad odlučnija: Sve je spremno za prinovu

Autor:

07.03.2022 18:00

Foto:

Foto:

Seka Aleksić iznenadila obožavaoce ovom odlukom



Popularna pevačica Seka Aleksić, sa svojim suprugom Veljkom i naslednicima Jakovom i Jovanom uživa u porodičnoj idili koju su izgradili nadomak Beograda. No, čini se da su supružnici odlučili da je vreme za novu bebu, treću po redu.

Naime, prema rečima neimenovanog izvora, Seka je rešena da se još jednom ostvari u ulozi majke, a njen suprug bezrezervno je podržava u svemu.

Pročitajte Zavirite u luskuzni dom Seke Aleksić: Gardarober od kog zastaje dah i kupatilo od 40 kvadrata

Instagram

 

- Seka već neko vreme samo o tome priča. To je valjda taj momenat kada proradi materinski instikt, otkud znam. Prva dva puta nije išlo lako, ali je uz konsultacije sa lekarima, promenila način života, ishranu i trudnoće su protekle dobro. S druge strane, potpuno je uverena da će je božja milost voditi i kroz treću trudnoću i ničeg se ne plaši. Ona se savetovala sa svojim duhovnikom i svoju želju predala u boćje ruke, pa se više ne brine. Inače, Seka se skroz promenila, ona više nije žena kakvu ste znali pre 10 godina, duboko je u veri i tu je našla svoj mir i svoju snagu. Veljko je podržava u svemu, a i on sam želi da imaju porodicu. Hvala Bogu u situaciji su da mogu deci da priušte lep život, bez trzavica, njena karijera lepo napreduje, tako da se svi nadaju da će već krajem ove godine ili početkom naredne dobiti još jednog člana porodice - objašnjava pomenuti izvor za Star.

Da li u ovim navodima zaista ima istine saznaćemo u narednom periodu, no poznato je da je pevačica svojevremeno putem društvenih mreža komentarisala moguću trudnoću, te nijednog trenutka nije isključila mogućnost da se još jednom okuša u ulozi majke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading