Uputstvo za srećniji život: Nataša Bekvalac odgovorila na neumesne komentare

Autor:

04.03.2022 23:00

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac otvoreno je govorila o tome kako se suočavala sa životnim izazovima i kako je odgovarala na neodobravanje okoline



Pevačica Nataša Bekvalac govorla je o razvodima u kontekstu odluke da svojim ćerkama pruži stabilan dom.

- Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile da žive drugačije, hrabrije. Počela sam da teram inat u adolescenciji, do tada sam se trudila da se da otac ne bude tužan što je dobio devojčice, dokazivala sam se, želela sam da bude ponosam na mene... a kada malo bolje razmislim, to radim i sada - rekla je pevačica.

Pročitajte i Nataša Bekvalac - Otkrila koji joj muškarac fali u životu

Nataša je ponovila i svoju čuvenu izjavu kojom se suprotstavila zajedljivim komentarima.

- Moja izjava: "Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila" bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima - rekla je pevačica za Hello.

Pročitajte i Dark side of the moon - Čiju suprugu je uznemiravala Nataša Bekvalac

- Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja - istakla je Nataša i dodala:

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa..

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading