Šta je zajedničko Džoniju Depu i Novaku Đokoviću: Nakon ovoga još više ćete zavoleti čuvenog glumca

Autor:

06.03.2022 14:15

Foto:

Foto:

Odluka Džonija Depa iznenadila domaću publiku



Čuveni holivudski glumac prošao je zaista neverovatno težak period nakon optužbi bivše devojke Amber Herd za zlostavljanje. No, čini se da je čitava situacija iza njega, te da je odlučno krenuo u nove pobede, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

U svemu tome, svoju ulogu odigrala je i naša zemlja - Srbija, koja je glumca ugostila u najtežem period po njega. Nakon toga, Dep je odlučio ponovo da nas poseti, na Sretenje, kada je odlikovan i zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinost našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Pročitajte Opet u Beogradu: Džoni Dep nagoveštava velike promene

Gettyimages

 

Odluka Džonija Depa će Vas oduševiti

Pored toga, holivudski glumac izdvojio je vremena i da poseti Kosmaj, gde je kako navode pojedini domaći mediji gledao nekretnine i placeve, kako bi sagradio svoju oazu mira i to baš u našoj zemlji.

- Džoni je hteo i prošli put, kada je boravio u Srbiji da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora d aučini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva - objašnjava neimenovani izvor za B92, te dodaje:

- Posebno se oduševio kada je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima.

Pročitajte Miloš Biković o nedavnom gostu: Džoni Dep dugo nije bio tako opušten

Gettyimages

 

Pored Novaka Đokovića, pomenutu planinu kao spas od urbane sredine odabrali su i porodica pokojne pevačice Merime Njegomir, glumac Nikola Kojo, Ivan Milinković, kao i porodica pokojnog Sanje Ilića, ali i mnogi drugi.

Gettyimages

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading