Sve je prštalo od strasti: Seka Aleksić je ljubila manekena pre Veljka

Autor:

24.02.2022 17:12

Foto:

Foto:

Pevačica Seka Aleksić pre braka sa Veljkom bila je u vezi sa ovim manekenom



Popularna pevačica Seka Aleksić pre braka sa sadašnjim suprugom bila je u emotivnivnoj vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Par se upoznao 2007. godine sasvim slučajno, Seka mu se dopala na prvi pogled, ali tada je bila u drugoj vezi. Sudbina je učinila svoje i nekoliko meseci kasnije između njih dvoje buknula je strastvena ljubav.

Pročitajte i Konačno otkrila pravu istinu -  Seka Aleksić progovorila o sukobu s Jelenom Karleušom, njen odgovor će Vas iznenaditi

Miša Obradović

 

 

- Prošle godine u ovo vreme snimali smo spot za pesmu "Aspirin" i tako smo se upoznali. Već smo oboje govorili o tome kako je s vremenom poznanstvo prešlo u prijateljstvo, potom u ljubav. Inače, ne volim mnogo da se osvrćem iza sebe, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno. Otkako znam za sebe, temperamentna sam i energična, a on mi je dao neku sasvim novu energiju. Uvek nađe načina da me prijatno iznenadi, da me iznova osvaja - izjavila je tada Seka Aleksić.

 

Gloria Arhiva

 

 

Pročitajte i Sankanje u zatvorenom - Kako uživaju ukućani Seke Aleksić

- I dok je nisam lično poznavao, Seka mi je delovala privlačno. Uvek sam isticao da je najseksepilnija devojka na domaćoj sceni. Međutim, kada smo se prvi put sreli, nije bila slobodna, pa je nisam ni posmatrao kao potencijalnu devojku, niti sam razmiπljao kako i šta da učinim da je osvojim. Oduševila me sponatanošću, time što je prirodna i normalna, i obema nogama čvrsto stoji na zemlji. Nije dozvolila da je slava ponese, a sad, kad je poznajem više i bolje nego iko drugi, mogu slobodno da kažem da će takva i ostati. Od poslovne saradnje naš odnos je prerastao u divno prijateljstvo. A kad su se u njenom privatnom životu desile promene, drugarstvo je spontano preraslo u veliku ljubav, iz dana u dan sve jaću - rekao je tada Mladen za Gloriju.

Gloria Arhiva

 

 

Youtube

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Глупости.

24.02.2022 19:07

Како вас није срамота да пишете овакве вести?Жена је удата и има двоје деце, зар вам не пада на памет да садржај овог типа може да повреди некога од чланлва породице? Коме служите?