Samo za Gloriju

Prve zajedničke fotografije Duška i Jelene: Bili su ludo zaljubljeni i srećni

Autor:

23.02.2022 19:15

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju izuzetno interesantnu ljubavnu priču



Početak njihove ljubavne priče ispričan mnogo puta do sada. Činjenica da je Duško ispunio dečačke snove kada je prvi put poljubio Karleušu dovoljno govori sama za sebe, no njihove prve zajedničke fotografije nešto su što domaća javnost nije imala prilike da vidi, do sada.

Pročitajte Odluka koja govori sama za sebe: Duško Tošić povukao se iz javnosti?

Zoran Buđić

 

- Prava je lavica, ali u mom zagrljaju maca koja prede - govorio je tada Tošić za naš magazin. Iz svake njegove reči moglo se naslutiti da je bivši fudbaler lud za atraktivnom pevačicom, čemu svedoče i detalji za njihovog prvog susreta.

- Kad je došao prvo me je poljubio u ruku. Ima divne manire i pravi je kavaljer. Odmah sam mu u očima videla koliko je zaljubljen u mene, i to me je oduševilo. Mislim da bi retko koja žena odolela komplimentima i izlivima nežnosti koje je on u stanju da pruži - svojevremeno je otkrila Jelena, takođe za naš magazin.

Pročitajte Nova frizura i novi dečko: Kako je Karleuša prebolela razvod od Bojana Karića

Zoran Buđić

 

Ključna situacija u njihovom odnosu dogodila se kada je Duško Jelenu oslovio sa princezo, pevačica je tada potpuno 'odlepila' za tadašnjom mladom nadom srpskog fudbala.

- Toliko je pažljiv prema meni da se zaista osećam kao princeza. Naša veza podseća na bajku. Mi smo sušte suprotnosti koje se savršeno nadopunjuju: ja živa vatra, on blag i spokojan. Često sam nervozna, histerična, a on me smiruje. Pored njega sam postala druga žena. Shvatila sam da je ljubav između pevačice i fudbalera dobitna kombinacija.Prija mi što je pored mene vrhunski sportista i uspešan muškarac koji može da podnese moju popularnost. Većina muškaraca sa kojima sam se zabavljala nije imala razumevanja za moj život - objasnila je JK.

Zoran Buđić

 

Šta se u međuvremenu dogodilo, te se njihova ljubav svela na konstatne napise o krahu iste, te očiglednim problemima nije poznato, no nema sumnje da problem postoji, te da je za sada, nepremostiva prepreka još uvek zakonitim supružnicima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Nele

24.02.2022 13:27

Nezna gde udara vise....savet prikoci malo sa objavama dosadi...

Lana

25.02.2022 01:29

Nikada ona nije “odlepila” za njim nego on za njom A ona je sračunala da je on , kao takav odličan plijen za muža . Uvijek se znala pametno udati Mozda joj podje za rukom I treci put jer ovaj brak važi još samo na papiru

Jana

25.02.2022 12:39

Seljace i karakondzula