Britanci zabrinuti

Stanje joj se pogoršalo: Kraljica Elizabeta otkazala sve stastanke

Autor: Gloria.rs

22.02.2022 23:00

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Zdravstveno stanje kraljice Elizabete glavna je tema u britanskoj štampiSvetska javnost nedavno je saznala da je britanska kraljica Elizabeta II pozitivna na virus korona. Ova vest izazvala je određenu dozu straha na dvoru, no činilo se da će sve proći bez većih posledica, ipak situacija se promenila.

Naime, kako prenose svetski mediji Elizabeta je otkazala sve online sastanke, a kao razlog je navela da i dalje oseća blage simptome slične prehladi.

- Pošto Njeno Veličanstvo još uvek ima blage simptome nalik prehladi, odlučila je da danas ne preduzima svoje planirane virtualne angažmane, već će nastaviti s lakim obavezama, rekao je portparol Bakingemske palate.

Pročitajte Strah se širi britanskim dvorom: Zdravlje kraljice Elizabete ugroženo

Guliver Getty Images

 

No, postavlja se pitanje zbog čega bi kraljica, koja je svojevremeno uprkos određenim zdravstvenim problemima, uvek ispoštovala obaveze koje je imala, naprasno odlučila da zbog blagih simptoma otkaže sve kraljevske dužnosti.

Povodom toga, palata je saopštila da će se njene lake dužnosti nastaviti, ali bi budući angažmani mogli biti pod sumnjom u narednim nedeljama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading