Nikad se ne pojavljuje u javnosti: Ognjen Amidžić konačno pokazao majku, svi komentarišu jedno

Autor:

17.02.2022 15:00

Foto:

Foto:

Majka Ognjena Amidžića vrlo retko, gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti



Popularni voditelj Ognjen Amidžić svoj privatan život, uprkos poslu koji iziskuje određeno eksponiranje u javnosti, vešto drži pod velom misterije

S obzirom da najviše informacija o životu poznatih ličnost saznajemo upravo sa njihovih Instagram profila, činjenicu da se o Ognjenovom životu vrlo malo zna možemo da pripišemo njegovom nalogu na pomenutoj društvenoj mreži, na kom voditelj sa obožavaocima deli isključivo slike stopala.

Pročitajte Ognjen Amidžić o Bogdanovoj i Cecinoj svadbi: Ja sam sa mladoženjine strane

Majka Ognjena Amidžića ponosna na sina

No, na opšte oduševljenje njegovih obožavalaca, Ognjen je nedavno odlučio da napravi izuzetak, i to kakav. Naime, voditelj je na pomenutoj društvenoj mreži u okviru opcije story podelio dirljiv video snimak sa svojom majkom, koju gotovo nikad nije eksponirao u javnosti.

Povod za tako nešto, prema Amidžićevim rečima jeste mamin rođendan. Na pomenutom snimku Ognjen sa majkom sedi u jednom od prestoničkih restorana, te zajedno proslavljaju njen 73. rođendan.

Pročitajte Supruga Ognjena Amidžića pre popularnog voditelja ljubila je markantnog odbojkaša

Na osnovu snimka možemo zaključiti da je voditelj i te kako ponosan na svoju mamu, a i ona na sina. U opisu videa Ognjen je dodao: 'Najbolja mama na svetu', te tako oduševio armiju obožavalaca koja se pridružila u čestitkama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading