Neće mu biti svejedno: Miona Marković javno pokazala emocije

Autor:

17.02.2022 14:00

Foto:

Foto:

Miona Marković rođendan posebnog muškarca u njenom životu obeležila emotivnim rečima i interesantnom fotkom



Popularna mlada glumica Miona Marković još jednom je pokazala da i te kako ceni i neguje odnose sa svojim prijateljima. Nedavno je, putem svog Instagram profila posebnom muškarcu u njenom žvitou rođendan čestitala na zaista prelep način, emotivnom porukom, te interesantnom fotkom koja je oduševila sve.

Pročitajte Fatalna ekipa: Miona Marković s drugaricama tri metra iznad zemlje

Najpre, Miona je podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz emotivan opis.

- Dimi, moj najbolji i najhrabriji drug! Danas puni 27 godina! Dimice moj želim nam još mnogo morske obale, ali isto tako i neku strašnu pučinu gde će na tvoje oči izleteti ogroman kit iz dubine okeana! Želim ti da svojim najvirtuoznijim i autentičnim humorom veseliš i sebe i svet oko nas! Jednog dana ću ljubiti slatke obrašćiće tvoje dece, kao nekad kad sam ljubila tvoje pubertetske bubuljice! Želim da još plešemo, pevamo i pričamo i pričamo satima do zore jer nas je nešto il neko pomerio! Želim da znaš da život ne propuštaš već ga živiš hrabro i da te tek on čeka da te iznenadi, najlepše stvari tek dolaze, a mi bismo da ti uvek budemo tu da aplaudiramo - napisala je glumica.

Pročitajte Teške reči upućene influenserima: Miona Marković oglasila se nakon tragične smrti mlade influenserke

Instagram screenshot

 

Nakon toga u okviru opcije story na pomenutoj društvenoj mreži podelila je prilično staru fotografiju sa pomenutim Dimijem, na kojoj on pozira polu go među ženama.

Miona Marković rođendan svog, sudeći po njenim rečima, najboljeg prijatelja obeležila je zaista upečatljivo, te nema sumnje da je i pomenuti Dimitrije ostao zatečen kada je video pomenute objave, a verujemo da ga pravo iznenađenje tek očekuje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading