Mama i ćerka u ludom provodu: Jasmina i Milica Todorović 'ukrale' pažnju svih prisutnih

Autor:

14.02.2022 14:00

Foto:

Foto:

Majka Milice Todorović odlučila je da sa ćerkom uživa u čarima noćnog života u Beogradu



Atraktivna pevačica Milica Todorović (31) nikada nije krila da joj je mama Jasmina velika podrška, te da je upravo ona zaslužna za karijeru koju je ostvarila do sada.

- Htela sam da to bude strana muzika, pop, rok, kao Rijana, ja sam sebe zamišljala da u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, ja sam bila beskrajno tužna. Ali sada sam joj jako zahvalna na svemu, jer je ona to koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu "snađi se" - rekla je Milica svojevremeno u emisiji 'Magazin In'.

Pročitajte Udala se Milica Todorović! Fotografija otkrila sve, čestitke pristižu sa svih strana

Majka Milice Todorović blista

Da je njena veza sa majkom posebna i jaka Milica je još jednom dokazala nedavno, kada je na svom Instagram profilu objavila interesantne fotografije iz noćnog provoda sa mama Jasminom.

Pevačica je podelila nekoliko fotki na kojima su majka i ćerka zajedno pozirale, a njihovi osmesi zaista govore više od bilo kojih reči.

- Kad izvedeš mamu u provod - napisala je kratko pevačica ispod pomenutih slika.

Pročitajte Nova ljubav čeka je iza ćoška: Milica Todorović naišla na neosporan znak

Znajući kakav šou Milica napravi kada god se pojavi negde, nema sumnje da su majka i ćerka u tandemu 'ukrale' pažnju svih prisutnih u lokalu u kome su se našle.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading