Duško Tošić više nije sam: Peškir na bazenu otkriva istinu

Autor:

12.02.2022 20:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić uživa na bazenu, a glavno pitanje je ko mu pravi društvo



Poslednjih nedelja mnogo se pisalo o odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića. Ako je verovati domaćim medijima, njihov rastanak sve je izvesniji, a sudeći po njihovim nedavnim potezima i objava na društvenim mrežama, brojne spekulacije možda se ispostave kao tačne.

Pročitajte Više ne krije sreću: Duško Tošić na sedmom nebu

Poslednja u nizu objava koja je izazvala pometnju, jeste ona Duška Tošića. Naime, poznato je da fudbalski menadžer boravi u Turskoj, zbog poslovnih obaveza, a slobodno vreme iskoristio je kako bi uživao na jednom od luksuznih bazena u pomenutoj zemlji.

To ne bi bilo ništa čudno, no na snimku koji je objavio na svom Instagramu u okviru opcije story, očigledan je još jedan peškir do njegovog. S obzirom da je njegova supruga Jelena sa ćerkama u Beogradu, postavlja se pitanje ko fudbaleru u penziji pravi društvo, no odgovor na to pitanje za sada ostaje misterija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
Lola

13.02.2022 15:48

Ovo nemoze biti sad vreme u Turskoj jer ovo je snimljeno na +40 vidi se da je leto?? Msm da se radi o Beleku .

Bigbig

13.02.2022 17:47

Zasto bi bio dam...uspesan...zgodan..nego gde mu pamet bi da ozeni onu Jelenu

sabahetamjerica

13.02.2022 21:22

peškir uredno savijen. Lupate.

Djina

14.02.2022 13:45

Ne mogu da verujem da mozete nesto ovako napisati. Dve prazne lezaljke vi pravite dramu. P.S. Da li je moguce da ce taj covek da se vrati onoj spodobi koja je sve izmislila da napravi senzaciju pred 'nastup' u Dubai-u. Kuca je njegova, treba sve njih da istera. Cure ocito imitiraju 'majku' i ona im je idol, pa neka idu zajedno s njom.