Gloria saznaje

Otkriveno poreklo miliona Dragane Mirković: Ovako je pvečica stekla svoje bogatstvo

Autor: Gloria.rs

12.02.2022 15:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bogatstvo Dragane Mirković oduvek je bila interesantna tema domaćim medijimaBogatstvo Dragane Mirković, koje iznosi stotinu miliona dolara oduvek je bila interesantna tema za domaće medije, a glavne pitanje koje se postavlja jeste - kako je skromna pevačica iz Kasidola uspela da stekne toliko bogatstvo.

U svojoj bogatoj karijeri Dragana je snimila čak 21 album i primarni prihod ima od svoje pevačke karijere. Iako je prodaja CD-ova na svetskom nivou smanjena, Dragana ima svoj oficijelni kanal na "YouTube-u", koji sada broji preko 100.000 pretplatnika. Njeni spotovi na "youtube-u" privlače reklamne kuće, pa Dragana preko ovog medija ima svojevrsnu zaradu, bez obzira na činjenicu da putem ove mreže njeni fanovi besplatno slušaju njenu muziku.

Pročitajte Mezimica estrade: Dragana Mirković proslavila rođendan, a mnogi su o njoj imali šta da kažu

Luka Šarac

 

Ipak, najveće prihode pevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem. 2005. bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu "Net Worth Celebritis" jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah.

Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i zamka nadomak Austrije.

Pročitajte Ona je za to majstor: Dragana Mirković potražila pomoć od Jelene Karleuše

youtube printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading