Ljubav na prvi pogled: Oliver Mandić i njegova dve decenija mlađa supruga ludo se vole, a sada su pokazali i ćerku

Autor:

08.02.2022 22:00

Foto:

Foto:

Ćerka Olivera Mandića do sada gotovo da se nije pojavljivala u javnosti.



Kada je na brak sa prvom suprugom stavio tačku, Oliver Mandić, sasvim slučajno, neki bi rekli i sudbina, sreo je ljubav svog života, Maju. Iako ju je zaprosio čim ju je ugledao, pred oltar stali su četiri godine kasnije. Činjenica da je među njima razlika neverovatne 22 godine predstavljala im je veliku prepreku na početku njihove romanse, s obzirom da se Majini roditelji nikako nisu slagali s njihovim brakom.

Pročitajte Velika promena: Oliver Mandić shvatio koliko ne zna o muzici

Boško Karanović

 

No, njihova bajka imala je srećan kraj, te je ljubav pobedila, a njeni roditelji konačno su prihvatili njihovu ljubav. Ipak, godina koju pamte kao najsrećniju u svojim životima jeste 2010. kada se rodila njihova ćerka Hana Cola.

Dvanaestogodišnja ćerka Olivera Mandića, baš kao i njegova supruga vrlo retko se pojavljuje u javnosti, no nakon dužeg vremena porodica se pojavila na izboru za mis Srbije u punom sastavu.

Pročitajte Živi povučeno na Tari: Znate li koliko unučića ima Oliver Mandić

Boško Karanović

 

Savršeno usklađeni, ćerka Olivera Mandića, kao i njeni roditelji, nisu skidali osmeh sa lica. A prisutni su primetili da osim što su skladni i divno se slažu, kao porodica, Mandići odišu neverovatnom ljubavlju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading