Igor Kojić dane provodi u potrazi za oproštajem, a za sve je kriva Severina?

Autor: Gloria.rs

02.02.2022 21:15

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Igor Kojić i Severina do nedavno bili su jedna od glavnih tema u regionu, no s stavljanjem tačke na brak čini se da je i interesovanje javnosti za njihov odnos nestalo.Pojedini mediji pre nekoliko godina preneli su da je Igor Kojić, sada već bivši suprug popularne pevačice Severina, zbog tadašnje supruge odlučio da promeni veru, te je iz pravoslavlja prešao u katoličanstvo.

Ta vest jedno vreme bila je izuzetno popularna, ne samo među njihovim obožavaocima, već i među predstavnicima sedme sile, te se čitava stvar duboko analizirala a Kojić mlađi naišao je na žestoke osude javnosti.

Pročitajte Sada je stvarno kraj: Severina sad zvanično više nije Kojić

Miloš Nadaždin

 

- Igor je bio pravi pravoslavac, nikome nije jasno šta mu je Severina uradila, čime ga je začarala - govorio je tada Kojićev blizak prijatelj za Informer.

- Uvek se trudio da prema srpskim običajima hrišćanske praznike provede s porodicom. Prošle godine je proslavio Božić sa čika Draganom i teta Oljom. Položajnik im je bio sin Lepe Brene, Stefan. Uvek je isticao da mu je samo brak pred Bogom važan i jedva je čekao da se oženi u crvki. Kada nam je rekao da će oženiti Severinu, planirao je da to uradio u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, koja je odmah tu pored njegove kuće. Ali je ona odbila da promeni veru. Nije mi jasno zašto je on popustio - nastavio je u jednom dahu blizak Igorov prijatelj.

Pročitajte Nije mogao da podnese gubitak trofeja u vidu mene: Ove reči Severine dugo će odzvanjati

Ata Images

 

Iako se na tu temu ni Severina ni Igor nisu oglašavali, čine se da u poslednje vreme Igor i te kako traži oproštaj, pre svega pred samim sobom, ali i pred Bogom, s obzirom da konstantno vreme provodi obilazeći srpske crkve i manastire.

Kojić mlađi potpuno se povukao iz javnosti, te je čitav fokus usmerio na oporavak od bolnog perioda koji ga je prethodnih meseci tištio i uništavao iznutra.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading