Konačno otkrila pravu istinu: Seka Aleksić progovorila o sukobu s Jelenom Karleušom, njen odgovor će Vas iznenaditi

Autor:

02.02.2022 20:00

Foto:

Foto:

Seka Aleksić i Jelena Karleuša u jednom trenutku nisu bile u dobrim odnosima, a u kakvim su odnosima sada otkrila je Seka.



Popularna pevačica Seka Aleksić odavno je odlučila da sebe i svoju porodicu skloni dalje od estradnih kuloarskih priča. Pevačica je za sebe i svoje najmilije napravila pravu porodičnu oazu mira, u kojoj uživaju, no to nije uvek bilo tako.

Naime, Seka je odlučila da porazgovara sa svojim obožavaocima, te je putem Instagram storija odgovarala na interesantna pitanja radoznalih fanova. Jedno od njih ticalo se sukoba sa Jelenom Karleušom, a oni koji su upućeni u estradna zbivanja dobro se sećaju činjenice da su dve pevačice svojevremeno bile na ratnoj nozi, no stvari su danas drugačije.

Pročitajte Sankanje u zatvorenom: Kako uživaju ukućani Seke Aleksić

Instagram

 

- Ovakvih pitanja uvek bude nekoliko, pa red je da odgovorim. Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanja, i tako dalje. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni. Zoran (Birtašević, Jelenin prijatelj i PR) takođe mi je drag i veoma kulturan čovek. Pratimo se na Instagramu - objasnila je pevačica i odgovor potpisala srcem.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ivan

03.02.2022 01:52

Pisem komentare iako ih nikada niste podelili. Ocigledno je Birta kupio Gloriju pa se samo pise o njemu. Mozda i on pocne pevati