Slučajno ili namerno: Zašto je venčanica izabranice Petra Graša skandal

Autor:

01.02.2022 19:15

Foto:

Foto:

Novi ljubavni par Petar Grašo i Hana Huljić planiraju svadbu za februar, ali je mnoge šokirao odabir venčanice - da li je to provokacija?



U životu hrvatskog pevača Petra Graša i njegovih najbližih u poslednjih nekoliko meseci desile su se promene neviđenih razmera.

Kao da javnosti nije bilo dovoljno šokantno to što je raskinuo svoju više od dve decenije dugu "vezu za primer" sa koleginicom Danijelom Martinović, on je objavio novu vezu i to sa ćerkom svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Hanom Huljić.

Pročitajte i Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na 24 godine dugu ljubav!

Instagram

 

Malo potom, mediji su došli i do informacije da je Hana u drugom stanju, te da se venčanje planira za februar, a veliko slavlje za leto.

Petar i Hana su srećni, to je očigledno, a čini se da Danijela pokušava da dobije najbolje iz novonastale situacije i novostečene slobode.

Iako dramatična i sa puno obrta, ova priča bi mogla da se završi u okvirima u kojima je, međutim, žanrovski je počela da liči na sapunicu.

Naime, kako znamo da je svakoj nevesti venčanica vrlo važan detalj u procesu "stajanja na ludi kamen", tako je bilo i u slučaju mlade Hane, ali njen odabir je mnoge zbunio.

Pročitajte i Kod Petra Graša stižu rode - Ne razmišljaju o venčanju

Instagram

 

Reč je o tome da je buduća mlada odabrala brend za koji je Petrova bivša, tj. Danijela zaštitno lice, ujedno, kako pišu hrvatski mediji, to joj je i lično omiljeni brend.

Da li je u pitanju slučajnosti ili nizak udarac i zbog čega, saznaćemo u sledećoj epizodi...

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading