Ko kaže da Biković nije romantičan: Milošev gest lepu Ivanu oborio s nogu

Autor:

01.02.2022 14:35

Foto:

Foto:

Miloš Biković oduševio je svoju devojku Ivanu Malić neverovatnim gestom.



Atraktivni glumac Miloš Biković već neko vreme svoje mesto u medijima pronalazio je, osim zbog izuzetne karijere, i zbog činjenice da su njegove bivše devojke imala i te kako inkriminišuće komentare na njegov račun, a jedan od njih bio je da šarmantnom glumcu nedostaje romantike.

Da nije sve kako se priča, Biković je pokazao nedavnim potezom, koji je njegovu nežniju polovinu Ivanu Malić ostavio bez daha, prenosi Kurir.

Pročitajte Šta ti još treba: Milošu Bikoviću samo OVE tri stvari trebaju

Instagram

Miloš i Ivana

Naime, Miloš je odlučio da svojoj izabranici i sebi obezbedi karte za premijeru filma 'Zlatni dečko', no nije se tu zaustavio, već je odlučio i da zakupi celu halu, kako bi potpuno sam, u miru, sa Ivanom pogledao film.

Kako dalje prenosi pomenuti medij, osmesi na njihovim licima nakon što su napustili bioskop jasno ukazuju na činjenicu da su se odlično proveli, te da Biković nije pogrešio kada se odlučio na ovaj potez.

Pročitajte Od Ivane ni traga: Miloš Biković pobegao od svega

Instagram

 

Podsećanja radi, pomenuti par trenutno uživa na zimovanju na Mokroj Gori, gde osim njih dvoje, borave i brojne Bikovićeve kolege i prijatelji, među kojima su i Petar Benčina, Miodrag Radonjić i Tamara Dragičević.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading