Porodica na okupu

Sve je isto kao nekada: Nina Radulović i Branislav Lečić na istom mestu, a povod će Vas oduševiti

Autor:

28.01.2022 20:00

Foto:

Foto:

Sin Branislava Lečića i Nine Radulović ponovo je spojio bivše supružnike, a povod je zaista prelep.



Usled određenih nesuglasica, popularna voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić odlučili su svojevremeno da stave tačku na svoj brak. No, zbog činjenica da su tokom braka dobili sina, bivši supružnici odlučili su da ostanu u korektnim odnosima.

Nedavne fotke, koje su se pojavile na društvenim mrežama sa kršenja sina Branislava Lečića i Nine Radulović govore tome u prilog. Naime, mališan je kršen u Hramu Svetog Save, a lepe vesti podelila je ponosna majka uz kratak opis: - Moja sreća je danas krštena. Hvala našem duhovniku i divnom čoveku Stefanu Šariću.

Pročitajte Lečić se konačno oglasio: Moja partnerka i dalje dobija anonimne pretnje

Instagram

 

Kuma na krštenju Lavu Lečiću bila je Anita Lazić, bliska prijateljica njegove majke.

- Velika radost i čast da budem Lavova kuma na današnji praznik i velika zahvalnost našem vladiki Stefanu Šariću koji je obavio krštenje u kripti Hrama Svetog Save - napisala je na svojim mrežama ćerka Snežane Savić.

Pročitajte Novo iznenađenje u režiji Branislava Lečića: Povratak na veliku scenu

Instagram

 

Na krštenju je bio i ponosni otac, koji nije skidao osmeh sa lica. Cela porodica zagrljena i srećna proslavila je ovaj važan dan, a Leka i Nina pokazali su kako odnos može da se neguje i nakon razvoda, a sve u cilju sreće zajedničkog deteta.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Goldhand

29.01.2022 08:01

Koga briga šta radi taj silovatelja! Umesto da je u pritvoru i da se protiv njega vodi istraga,nejo je dozvolio da in bude na slobodi.Još ga promovišete po novinama i časopisima,sram vas bilo! Kolege neće da imaju posla sa njim,a vi ste se našli da čitaocima prikazujete ovu spodobu.