Devojke obratite pažnju: Dušan Vlahović ima milione i slobodan je

Autor:

26.01.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Dušana Vlahovića nepoznanica je domaćoj javnosti, zbog činjenica da mladi fudbaler vrlo retko govori o istom.



Pojedini mediji svojevremeno su preneli da mlada fudbalska zvezda Dušan Vlahović (21) uživa u ljubavi sa misterioznom devojkom, što je on vrlo brzo demantovao, na opšte oduševljenje pripadnica nežnijeg pola.

Od tada, o njegovom ljubavnom životu vrlo malo se govorilo, gotovo i da nije, no činjenica da bi, ako se obistine napisi medija u Italiji, uskoro mogao da postane najskuplji srpski fudbaler ikada mogla bi da promeni i njegov ljubavni status.

Pročitajte Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom? (foto)

Luka Šarac

 

Naime, kako prenose pojedini mediji u Italiji, Dušanovi agenti i čelnici torinskog Juventusa vrlo su blizu dogovora, koji bi, ako sve prođe kako treba, trebalo da bude najskuplji transfer jednog srpskog fudbalera ikada.

Osim toga, Vlahovića očekuju i astronomska primanja, kojima bi postao jedan od najbogatijih Srba na svetu. S obzriom na sve pobrojano, te činjenicu da je Dušan izuzetno atraktivna muškarac, čini se da mu predstoji period borbe s udvaračicama, koje će nesumnjivo pokušati da osvoje njegovo srce i pridobiju njegovu pažnju, a da li će Dušan da padne na šarm neke od njih ostaje nam da vidimo.

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading