Ne pristaje ni na šta manje: Dara Bubamara okružena luksuzom i glamurom

Autor:

26.01.2022 18:00

Foto:

Foto:

Dara Bubamara odlučila je da na kratko napusti Srbiju, te se uputila u Tursku, u jedan od najlepših evropskih gradova - Istanbul.



Popularna pevačica Dara Bubamara (45) svoje obožavaoce navikla je na fotografije s egzotičnih lokacija koje konstantno obilazi, uživajući u luskuzu i glamuru. Ovog puta, popularna pevačica odlučila je da poseti jedan od najlepših evropskih gradova - Istanbul, te je svojim obožavaocima putem opcije story pokazala kako se provodi.

Pročitajte Poznate dame na gala žurki: Seksepilna Katarina, elegantna Ilda, Prija u šik kreaciji... a ko je podbacio? (foto galerija)

Instagram screenshot

 

Dara je najpre sa svojim obožavaocima podelila fotku iz luskuznog vozila koje koristi dok boravi u Turskoj, da bi nakon toga pokazala i luskuzni hotel u kome odseda, te pogled iz pomenutog odmarališta od kog zaista zastaje dah.

Instagram screenshot

 

Ubrzo nakon toga, Dara je odlučila da se pohvali i večerom, koja u najmanju ruku, izgleda zaista neverovatno.

Pročitajte "Sestro, drži me": Jelena Karleuša čestitala rođendan dragoj prijateljici (foto)

Instagram screenshot

 

Ubrzo nakon toga, pevačica je odlučila da poseti i jedan od brojnih tržnih centara, te se uputila u prodavnicu visoke mode 'Cartier', gde je bez sumnje obogatila svoj garderober.

Instagram screenshot

 

Ono što je interesantno jeste činjenica da se, sudeći po fotkama koje je podelila, na ovom putovanju nalazi sama, te joj društvo ne pravi njen dečko s kojim je do sada obilazile egzotične destinacije, a da li se iza svega kriju određene nesuglasice ili je razlog poslovne prirode za sada nije poznato.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading