Prija i Filip sa naslednikom u avanturi: Egzotična destinacija oduševila mališana

Autor: Gloria.rs

25.01.2022 23:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prija i Filip Živojinović odlučili su na kratko da napuste Srbiju, kako bi sa naslednikom uživali u čarima egzotičnog Majamija.Iako su pojedini mediji pisali da je popularna pevačica Aleksandra Prijović sama krenula put Amerike, u njenom društvu zapravo se nalaze i njen suprug Filip, te njihov sin Aleksandar. Supružnici su odlučili, da se na kratko sklone od urbane prestonice, te su mir potraili 'preko bare' u dalekom Majamiju, gde uživaju sa svojim mezimcem.

PročitajtePrija iznenada napustila Beograd, šta za to vreme radi Filip Živojinović

Instagram screenshot

 

Nedavno je, na svom Instagram profilu, u okviru opcije story Prija podelila interesantne fotke i snimke porodične avanture. Naime, porodica je odlučila da obiđe 'Amazon and beyond' zoološki vrt u pomenutom gradu, a sudeći po snimcima koje je objavila, njen sin Aleksandar oduševljeno obraća pažnju na svaki detalj.

Kako i Aleksandru i njenog supruga Filpa očekuje izuzetno naporan nastavak Nove godine, porodično putovanje odlična je prilika da supružnici napune baterije i spremno dočekaju nove izazove koji će se pred njima naći, a u isto vreme iskoriste priliku da sa naslednikom uživaju u zajedničkom druženju u razgledanju znamenitosti grada kakav je Majami.

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading