Pre Jelisavete Orašanin: Miloš Teodosić je ljubio slavnu odbojkašicu

Autor:

25.01.2022 13:40

Foto:

Foto:

Košarkaš reprezentacije Srbije i Virtusa iz Bolonje Miloš Teodosić važio je za velikog zavodnika, pre nego što se oženio s glumicom Jelisavetom Orašanin



Veliku ljubav je imao sa našom istaknutom odbojkašicom Majom Ognjenović, koja je sreću pronašla u braku s Danilom Ikodinovićem. Miloševa i Majina ljubav je opstajala godinama, uprkos tome što su ih razdvajali kilometri, dok je on igrao u Grčkoj i Rusiji, a ona u Italiji.

Pročitajte i Maja Ognjenović - Ne vidim ničega lepog u vezi na daljinu

Foto: Privatni album

 

Maja je u jednom intervjuu Gloriji priznala kako je bila pomalo skeptična da će Miloševa i njena romansa uspeti, jer su ih delili kilometri. Međutim, ispostavilo se da je sve išlo lakše nego što je očekivala.

- Plašila sam se da li će to funkcionisati s obzirom na to da živimo u različitim zemljama. Uverila sam se kako sve može da ispadne dobro ako hoćeš i ako ti je stalo. Kada voliš nekog i osećaš da je on pravi, kao što ja mislim za Miloša, onda ne postoje nikakve prepreke ni granice. Dok sam bila u Italiji, a on u Atini, situaciju nam je olakšavalo to što smo imali odličan direktan let. Svaki slobodan dan koristila sam da se vidim sa Milošem. Nekad se dešavalo da se bukvalno nakratko sretnemo na aerodromu. To me je činilo veoma srećnom, nije mi bio potreban više nijedan dokazi ljubavi. Shvatila sam i srcem i glavom da sam pronašla svoju idealnu polovinu – izjavila je Maja i dodala da ih muči nostalgija:

Pročitajte i Sve puca od ljubavi - Kako je Jelisaveta čestitala Teodosiću pobedu

Foto: Privatni album

 

- Kada nismo zajedno, stalno razgovaramo telefonom. Teško mi pada razdvojenost. Pokušavam da ne razmišljam o tome, jer znam da tako mora da bude. Naravno, ponekad upadnem u krizu, ali se trudim da to ne pokazujem. Jer kada Miloš vidi da je meni teško, njemu bude još gore. On sve češće postavlja pitanje kako ćemo dalje i sve mu više smeta razdvojenost.

Posle raskida, svako je krenuo svojim putem. Maja je sreću pronašla s vaterpolo legendom Danilom Ikodinovićem, a Miloš je pre nego što je sklopio brak s Jelisavetom Orašanin bio u vezi s nekoliko dama, među kojima se u svakom smislu ističe nekadašnja košrkašica i Fordovo lice godine Nataša Vukoje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading