Skrivena strast

Iznenada napustio Srbiju: Šta se krije iza putovanja Ace Pejovića

Autor:

24.01.2022 20:00

Foto:

Foto:

Aco Pejović otputovao je u Španiju, iznenada i bez bilo kakve najave, a šta se zapravo krije iza odluke da napusti Srbiju.



Popularni pevač Aco Pejović jedan je od retkih pevača na javnoj sceni koji nije podlegao trendu društvenih mreža, te se na istima oglašava vrlo retko.

No, Aco je nedavno, odlučio sa svojim obožavaocima da podeli interesantnu fotku iz daleke Španije, tačnije Madrida, glavnog grada pomenute zemlje.

Pročitajte Sudbino moja prokleta: Tamara Dragičević i Nataša Ninković uzele slavu Aci Pejoviću

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Kako se pre toga nije oglašavao, njegovi obožavaoci iznenadili su se njegovom odlukom da napusti Srbiju, no čini se da je popularni pevač želeo da uživa u čuvenom španskom fudbalu, s obzirom da je fotografija nastala na tribinama fudbalskog stadiona 'Santiago Bernabeu-a', koji je dom fudbalera Reala, iz pomenutog grada.

Strast ka prelepoj igri između dva gola, čini se naterala je Pejovića da na kratko napusti svoju rodnu zemlju, a fotka koju je podelio otkrila je njegovu strast prema fudbalu, zbog čega možemo očekivati i neke nove pustolovine u režiji pevača, kako bi posmatrao najveće svetske zvezde ove plemenite igre.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading