Ne živi više sama: U dom Ane Bekute uselio se ovaj muškarac

Autor:

24.01.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ana Bekuta izgubila je nedavno svog životnog saputnika i čoveka koga je volela - Milutina Mrkonjića, a dva meseca nakon njegove smrti u njen dom uselio se ovaj mladić.



Popuarlan pevačica Ana Bekuta, od smrti voljenog muškarca živela je sama. No, dva meseca nakon što je Mrka izgubio najvažniju životnu bitku, u dom popularne pevačice u Krunskoj ulici uselio se Branko, njen unuk i najveća podrška u ovim teškim i izazovnim vremenima.

Nakon što je Mrka preminuo, domaći mediji preneli su da je Branku za života u amanet ostavio brigu o Ani, zbog čega se unuk Ane Bekute doselio u njihov stan na Vračaru, a sada se od bake ne odvaja. Vozi je na snimanja, u kupovinu i pravi joj društvo u najtežim trenucima.

Pročitajte Sve sam stekla sama: Ana Bekuta pokazala zube

Petar Đorđević

 

- Budući da nije imao svoju decu, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je takođe gledao kao rođene. Sonji i Branku bio je najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio im je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu, kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Branko sada ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića, brine o svojoj baki - kaže izvor za "Svet".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nele

26.01.2022 11:02

Sta je sad ovo ako nije javni konkurs, koga briga ko se gde u principu uselio, pogotovo kad su babe u pitanju...