Od malih nogu je gradila karijeru: Anastasija Ražnatović raznežila fanove

Autor: Gloria.rs

19.01.2022 20:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović od malih nogu je držala mikrofon u rukamaOdrastajući uz majku koja je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pevačici Anastasiji Ražnatović mikrofon je bio jedna od omiljenih igračaka.

Još kao dete je volela da peva, a više puta je isticala kako ju je mama često nagovarala da pred njenim gostima otpeva po neku pesmu.

Za to da je afinitet prema pevanju imala od najranijeg detinjstva postoje i dokazi, pa je jedan podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović upletena u krađu - Ne uplaćujte im novac

Instagram / Anastasija Ražnatović

 

Anastasija je, naime, objavila video snimak na kojem je kao dete u gostima u jednoj emisiji. Pored nje je i njena mama Svetlana Ražnatović koja ju je u jednom momentu nagovorila da u studiju otpeva pesmu.

Pročitajte i Najbolji prijatelji se ne zaboravljaju - Anastasija Ražnatović prisetila se dirljvog momenta

Instagram / Anastasija Ražnatović

 

Stidljivo je počela da peva i izvodi pesme na nekoliko jezika ali u svojoj adaptaciji, svojstvenoj deci koja ne govore strani jezik.

Bila je beskrajno simpatična jer se stalno okretala suprotno od kamere i kosa joj je prekrivala lice, da bi joj Ceca u jednom momentu prišla da je okrene ka kameri i skloni kosu sa lica.

Pročitajte i Nesuglasice u vezi Anastasije Ražnatović i Đorđa Kulića, a sve zbog Breninog sina?

Instagram / Anastasija Ražnatović

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading